Polední menu
27. 10. 2025 ‐ 31. 10. 2025
Polední menu vydáváme v čase od 11.00 do 14.00 hod.
Stálý jídelní lístek
Akceptujeme stravenky: Sodexo Gastropass, Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Akceptujeme stravenky: Sodexo Gastropass, Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Pondělí 27. 10.
| Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 565,- Kč | |
| Polévka: Drůbeží vývar s masem, krupice, máslová zelenina | ||
| Hlavní chod I.: Vepřová játra na slanině a cibulce, pečená rýže | ||
| Hlavní chod II.: Kuřecí steak zapečený s mozzarellou a rajčaty, hranolky, bylinkový dip | ||
| Dezert: Lívanečky s borůvkami, šlehačka | ||
| Týdenní nabídka: Hovězí steak z květové špičky, divoká brokolice, grenaille, omáčka demi glace |
Úterý 28. 10.
| Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: STÁTNÍ SVÁTEK - PODÁVÁME PRO VÁS A LA CARTE MENU PO CELÝ DEN | 259,- / 565,- Kč | |
| Polévka: | ||
| Hlavní chod I.: | ||
| Hlavní chod II.: | ||
| Dezert: | ||
| Týdenní nabídka: |
Středa 29. 10.
| Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 565,- Kč | |
| Polévka: Silný hovězí vývar, celestýnské nudle, maso, zelenina | ||
| Hlavní chod I.: Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík | ||
| Hlavní chod II.: Zapečené brambory po Pražsku, salát z červené řepy, křen | ||
| Dezert: Ovocná bublanina, skořicová drobenka, vanilková zmrzlina | ||
| Týdenní nabídka: Hovězí steak z květové špičky, divoká brokolice, grenaille, omáčka demi glace |
Čtvrtek 30. 10.
| Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 565,- Kč | |
| Polévka: Gulášová | ||
| Hlavní chod I.: Hovězí kostky na zeleném pepři, jasmínová rýže | ||
| Hlavní chod II.: Cmunda po kaplicku, smažené zelí, cibulka | ||
| Dezert: Rýžová kaše s kokosem, mango | ||
| Týdenní nabídka: Hovězí steak z květové špičky, divoká brokolice, grenaille, omáčka demi glace |
Pátek 31. 10.
| Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 565,- Kč | |
| Polévka: Špenátový krém, máslové krutony | ||
| Hlavní chod I.: Penne ala Arrabiata, parmezán, rukola | ||
| Hlavní chod II.: Kuřecí Cordon Bleu, bramborové pyré, rajčatový salát | ||
| Dezert: Creme Brulee | ||
| Týdenní nabídka: Hovězí steak z květové špičky, divoká brokolice, grenaille, omáčka demi glace |
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.



