Polední menu
29. 4. 2024 ‐ 3. 5. 2024
Polední menu vydáváme v čase od 11.00 do 14.00 hod.
Stálý jídelní lístek
Akceptujeme stravenky: Sodexo Pass, Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Akceptujeme stravenky: Sodexo Pass, Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Pondělí 29. 4.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 395,- Kč | |
Polévka: Risi Bisi s hlívou ústřičnou (rýže, hrášek) | ||
Hlavní chod I.: Kuřecí kousky v sladkokyselé omáčce, smažené nudle | ||
Hlavní chod II.: Tagliatelle Aglio Olio e Peperoncino s cuketou, parmezán, rukola | ||
Dezert: Smetanový řez s jahodami | ||
Týdenní nabídka: Smažený telecí řízek s bavorským salátem, máslo, citron |
Úterý 30. 4.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 395,- Kč | |
Polévka: Telecí minestrone, červené fazole, bazalka, těstoviny | ||
Hlavní chod I.: Čevabčiči s vařenými brambory, ajvar, hořčice, červená cibule | ||
Hlavní chod II.: Salát Nicoise s kousky tuňáka, vařeným vejcem a černými olivami, hrubozrnná hořčice | ||
Dezert: Citrónové Tiramisu | ||
Týdenní nabídka: Smažený telecí řízek s bavorským salátem, máslo, citron |
Středa 1. 5.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: STÁTNÍ SVÁTEK ZAVŘENO - TĚŠÍME SE NA VÁS VE ČTVRTEK! :) | 239,- / 395,- Kč | |
Polévka: | ||
Hlavní chod I.: | ||
Hlavní chod II.: | ||
Dezert: | ||
Týdenní nabídka: |
Čtvrtek 2. 5.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 395,- Kč | |
Polévka: Krkonošské kyselo, brambory, houby, kopr | ||
Hlavní chod I.: Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem, šlehačka, citron, brusinky | ||
Hlavní chod II.: Variace smažených sýrů, máslové brambory, tatarka | ||
Dezert: Zmrzlinový pohár s čerstvým ovocem, sušenky | ||
Týdenní nabídka: Smažený telecí řízek s bavorským salátem, máslo, citron |
Pátek 3. 5.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 395,- Kč | |
Polévka: Brynzový krém, máslové krutóny, slaninové škvarky, kopr | ||
Hlavní chod I.: Cmunda po kaplicku, uzené, bílé zelí, smažená cibulka | ||
Hlavní chod II.: Smažené řízečky z panenky, bramborová kaše, zelný salát, citron | ||
Dezert: Panna Cotta s mučenkou a malinami | ||
Týdenní nabídka: Smažený telecí řízek s bavorským salátem, máslo, citron |
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.