Polední menu
28. 4. 2025 ‐ 2. 5. 2025
Polední menu vydáváme v čase od 11.00 do 14.00 hod.
Stálý jídelní lístek
Akceptujeme stravenky: Sodexo Gastropass, Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Akceptujeme stravenky: Sodexo Gastropass, Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Pondělí 28. 4.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 395,- Kč | |
Polévka: Silný hovězí vývar s masem a zeleninou, smažený hrášek | ||
Hlavní chod I.: Kapustový karbanátek se slaninou a masem, bramborová kaše, okurkový salát | ||
Hlavní chod II.: Asijská kuřecí pánev, pórek, houby, omáčka teriyaki, jasmínová rýže | ||
Dezert: Lívanečky s vanilkovým tvarohem, jahodová zavářka | ||
Týdenní nabídka: 200g Steak z krkovice, cibulová krusta, tymián, bramborové resty, omáčka demi glace s pepřem a brandy |
Úterý 29. 4.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 395,- Kč | |
Polévka: Tomatová s mozzarellou a bazalkovým pestem | ||
Hlavní chod I.: Stroganov z vepřové panenky, pečená rýže | ||
Hlavní chod II.: Kapří hranolky, máslové brambory, zelný salát s koprem, limetová majonéza | ||
Dezert: Čokoládové brownies s malinami | ||
Týdenní nabídka: 200g Steak z krkovice, cibulová krusta, tymián, bramborové resty, omáčka demi glace s pepřem a brandy |
Středa 30. 4.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 395,- Kč | |
Polévka: Boršč, zakysaná smetana, kopr | ||
Hlavní chod I.: Mleté masové kuličky, kaparová omáčka, bramborové hranolky | ||
Hlavní chod II.: Tagliatelle alla Arrabbiata, strouhaný sýr Grana Moravia, rukola | ||
Dezert: Skořicový šnek s vanilkovou omáčkou | ||
Týdenní nabídka: 200g Steak z krkovice, cibulová krusta, tymián, bramborové resty, omáčka demi glace s pepřem a brandy |
Čtvrtek 1. 5.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: STÁTNÍ SVÁTEK - MÁME OTEVŘENO DO 15:00 HODIN! ČEKÁ VÁS VÝBĚR Z Á LA CARTE MENU, TĚŠÍME SE NA VÁS! :) | 259,- / 395,- Kč | |
Polévka: | ||
Hlavní chod I.: | ||
Hlavní chod II.: | ||
Dezert: | ||
Týdenní nabídka: |
Pátek 2. 5.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 395,- Kč | |
Polévka: Květákový krém, parmská šunka, zelený olej | ||
Hlavní chod I.: Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s ředkvičkami, citron | ||
Hlavní chod II.: | ||
Dezert: Croissant plněný pistáciovým krémem, čokoláda, sušené ovoce | ||
Týdenní nabídka: 200g Steak z krkovice, cibulová krusta, tymián, bramborové resty, omáčka demi glace s pepřem a brandy |
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.